プレスリリース

Phison Electronics has been committed to public welfare for a long time, and this year launched a five-year "Fun to Go to Schools" program to support rural students in Miaoli. In addition to inviting colleagues to participate in the program and to be volunteers at LIYUES Elementary School (苗栗鯉魚國小) and NANHEPS Elementary School (苗栗南河國小), Phison also initiated fundraising and donation activities within the company. All employees are doing their best to contribute to the local schools in Miaoli. It is also hoped that such support programs can attract more companies to participate and help rural school children.

Phison launches a five-year program to support rural students

In addition to donations, Phison volunteer team also led the students to learn the “STEAM” courses, integrating the learning elements of science (S), technology (T), engineering (E), art (A) and mathematics (M) to help students learn and understand cross-domain knowledge, cultivating students' hands-on ability.

In addition, the classes also arranged for students to learn about Phison’s storage products, including USB flash drives, SSD (Solid State Drives), and SD memory cards, as well as related storage applications. In the courses, students were also asked to design and hand-paint their own USB flash drive product packaging, and the students left unforgettable memories.

T.H.Kuang (鄺宗宏), deputy general manager of Phison Electronics, said that he hopes that Phison’s five-year support program of "Fun to Go to Schools" can utilize the resources of the company to broaden the horizons of students in rural areas and enhance their motivation to learn. It also hopes to attract more companies to participate in the program, and to illuminate the future of local students.

ファイソンについて

ファイソン エレクトロニクス コーポレーションはストレージ製品のコントローラを開発し、トータルソリューションを顧客に提案する会社として世界をリードしています。
当社創業から20年間に、様々なストレージソリューション(PCIe/SATA/PATA SSD, eMMC,UFS,SD カード及びUSB)を開発してきました。 コントローラIC ベース換算数は年間6億ユニット以上になります。
ファイソンは顧客に付加価値を提供するだけでなく、コンシューマー向け、エンベデッド向け、またエンタープライズ向けにも垂直統合ソリューションとサービスを提供します。
また、ファイソンはその卓越した技術力が評価され、業界の標準化活動でも主要メンバーとしても活躍しています。 ファイソンはOpen NAND Flash Interface(ONFI)グループの設立メンバーです。 また、SDA(SD Association)やUFSAの業界標準化団体にファイソン関係者から役員を出す他、 JEDEC、 PCI-SIG、MIPI、NVMe、IEEE-SAにも貢献しています。
本プレスリリースに記載されている「当社」、および「ファイソン」は「ファイソン エレクトロニクス コーポレーション」です。